Pani algemeen

Ontdek de Bengaalse keuken

Bengaals koken april 2015

Van harte nodigen wij je uit voor een middag Bengaals koken op zaterdag 21 mei a.s. in het Montessori College. Wij zijn erg blij dat het Montessori College haar locatie -Utrechtseweg 174, in Arnhem- weer ter beschikking heeft gesteld.
Vanaf 15:00 uur ben je van harte welkom.
Alweer voor de vijfde keer gaat Laiju, de moeder van Leonn, gezellig met ons koken. Je kunt een beetje meehelpen met koken, maar je kunt ook wat later komen en aanschuiven bij het eten.
Hilde en Leonn  praten ons bij over Pani: de geboekte resultaten en de huidige activiteiten.
Tevens kun je nu met eigen ogen de bamboefiets zien, die gemaakt is in de LearnWorkShop (LWS). Want inmiddels hebben we vijf bamboefietsen in Nederland!
Aanmelden: e-mail Marjan van Dijk, bestuurslid van Stichting Pani: marjan@stichtingpani.nl
Kosten: € 30,- per persoon, te voldoen op rekeningnummer NL08INGB0006048505, Stichting Pani Arnhem o.v.v. cursus Bengaals koken.
De opbrengst gaat voor 100% naar de LearnWorkShop (LWS).