Pani algemeen

Ballen vangen voor Stichting Pani

Afgelopen vaderdag was het luchtkussenfeest in Sonsbeekpark in Arnhem. Het feest was speciaal voor vaders en kinderen en stond in het teken van lucht. Met 12 springkussens door het hele park heen en van alles te zien en te doen! En de opbrengst van het feest ging naar goede doelen. Stichting Pani was gevraagd om er die dag ook bij te zijn. En dat deden we natuurlijk met plezier. Het weer zat helaas niet mee. De hele ochtend regende het, en dat terwijl wij moesten opbouwen.

Even schuilen voor de regen

Maar gelukkig, na regen komt zonneschijn. En de rest van de middag was aardig. We hadden een kraampje van Stichting Pani én een wervelwind. Het doel voor de kinderen was om zo veel mogelijk ballen vast te pakken in 1 minuut tijd. En daar deden ze graag hun best voor!

Ballen vangen in de wervelwindBallen vangen in de wervelwind

Ballen vangen voor Stichting Pani

Jong en oud deed mee voor €1,- per keer. Uiteindelijk hebben 113 kinderen ballen gevangen voor Stichting Pani!

Alle kinderen (en hun ouders): Heel erg bedankt.