Bengaals koken en proeven

Doe je weer mee op 22 april? Je steunt onze stichting en je leert de Bengaalse keuken kennen. Je kunt meekoken, maar je mag ook alleen komen proeven. Doe wat je leuk vindt. Wij vinden het gezellig als je komt.

Alweer voor de 7de keer gaan we traditioneel Bengaals koken maar dan wel in een Nederlandse keuken. Het is inmiddels een traditie als Laiju, de moeder van Leonn, over is uit Bangladesh, organiseren wij een Bengaalse Kook/Eetmiddag.

PROGRAMMA zondag 22 april
KOOK MEE: 14.00 uur starten we met koken.
EET MEE:       Vanaf 16:00 uur borrel
LOCATIE:      Voor de 5de keer zijn we welkom op het Montessori College, Utrechtseweg 174, Arnhem.

De KOSTEN blijven voor koken en/of mee-eten gelijk: € 35,– per persoon, inclusief de drankjes. De opbrengst gaat voor 100% naar de LearnWorkShop in Bangladesh. De kosten voor eten en drankjes betaalt het bestuur privé.

AANMELDEN
Meld je aan bij Elise: elise@stichtingpani.nl en vermeld het aantal personen en of je alleen komt eten of ook koken. Betalen graag via ons rekeningnummer NL08INGB0006048505 o.v.v. Stichting Pani Arnhem, Bengaalse dag.