De eerste grote sponsor van Stichting Pani is een feit

Wow, hier worden we blij van:

Elk jaar organiseert Stadsgewest Haaglanden een actie die mensen stimuleert op de fiets naar het werk te gaan. Voor elke 100.000 km gefietst, geeft de organisatie €500,- aan een goed doel. En elk jaar kiezen ze 2 goede doelen. Op hun website staat:

“Wij proberen goede doelen te kiezen die fietsgerelateerd zijn. Helaas wordt het steeds moeilijker om een doel te vinden dat met fietsen te maken heeft en waarvoor nog niet gefietst is in de afgelopen edities van de fietsactie.”

Kat in het bakkie met onze bamboe fietsen! In december zochten we contact met de organisatie om Pani als goed doel aan te melden. Ons geduld is stevig getest, maar sinds deze week is het officieel:

Stichting Pani is gekozen als goed doel voor dit jaar.

Vorig jaar kreeg de ene stichting € 4.500 en de andere stichting € 6.500. Wij hopen dit jaar natuurlijk op veel deelnemers en nog meer gefietste kilometers!
In november is de prijsuitreiking en weten we hoeveel geld er precies bij elkaar is gefietst.