Bengaalse kookcursus #3 2014

Met 32 deelnemers de meest succesvolle kookworkshop tot nu toe. Zaterdag 29 april was de derde Bengaalse kookcursus. Bekijk de foto’s hier.

Opbrengst: € 790,-

Bengaalse kookcursus #2 2012

Pani Bengaalse kookcursusPani Bengaalse kookcursus

Zaterdag 21 april was de tweede Bengaalse kookcursus. We kregen zoveel vragen van mensen die ook graag een keer mee konden doen. Wederom een zeer geslaagde en vooral lekkere dag! De foto’s kan je hier bekijken.

Opbrengst: € 275,-

Bengaalse kookcursus 2012

Pani Bengaalse kookcursusPani Bengaalse kookcursus

Zaterdag 29 januari was een Bengaalse kookcursus. Voor € 25,00 kon je meedoen en leerde Laiju hoe je bijvoorbeeld Palau (boterrijst) en Gorur gush (gestoofd rundvlees) maakt. Het was een enorm gezellige en lekkere dag! De foto’s kan je hier bekijken.

Opbrengst: € 312,50

Pani Zomerfeest 2011

Pani zomerfeest 2011 Pani zomerfeest 2011

Zaterdag 4 juni 2011 was het 1e Pani zomerfeest. De gelegenheid om de start van de stichting te vieren. En dat deden we! Met een temperatuur van boven de 25 graden en ruim 50 gasten was het een heerlijke avond.

We vroegen voor het feest geen vast bedrag. De kosten per persoon waren € 15,- en alles dat men daar boven gaf was voor de stichting. Het bestuur heeft besloten om alle kosten van het feest te dragen, en daarmee gaan alle opbrengsten direct naar deze projecten.

En die opbrengsten liegen er niet om. In totaal is er maar liefst opgehaald:

€ 2.250,-

Angelafotografeert heeft de avond vast gelegd met prachtige foto’s. Bekijk ze hier op de website.

Al onze donateurs, bedankt!!

Voor de liefhebber staat hier de speech van het Pani zomerfeest.