Hoe je met Bengaals eten € 4109 verdient!

De Belgische studenten die de Pani Ambachtsschool gaan bouwen, werken hard aan het inzamelen van geld om de bouw te financieren. Afgelopen weekend organiseerden ze daarom een heus Bengaals eetfestijn. Ze hadden hier goede ervaringen mee van hun vorige project. Toen kwamen 170 mensen eten.

Dit jaar ging de verkoop nog beter. Maar liefst 275 mensen kwamen af op een heerlijk Bengaalse maaltijd. Marjan, Fred, Leonn en ik waren ook van de partij. In een kantine van de Brusselse Universiteit zorgde 25 vrijwilligers voor een fantastische avond.

Het was hard werken voor de vrijwilligers om alle mensen tijdig hun eten te serveren. Maar het is zeker voor een goed doel geweest. Er is maar liefst € 4.109 verdiend!

Klinkt dit als muziek in je oren? 17 maart wordt er nog een Bengaals eetfestijn georganiseerd. Voor 10 euro krijg je een heerlijk Bengaalse maaltijd. Op de website van Praubashvolgt snel meer informatie.