Pani algemeen

Jaarverslagen af!

Het gaat hartstikke goed met Stichting Pani. Zo goed, dat het bestuur heel druk is met alles organiseren en regelen, zodat de LWS haar werk kan doen. Tja en hoe gaat dat dan: elke keer dat we wilden werken aan het jaarverslag, kwam toch weer een ‘spoedje’ tussendoor. Dus deze week hebben we ruim de tijd geblokt, en gezorgd dat de jaarverslagen van 2014 én 2015 af kwamen.

Excuus dus voor de vertraging. Bij deze kan je lezen wat Stichting Pani afgelopen jaren heeft bereikt, hoeveel geld ze heeft ingezameld en waar die funding aan is uitgegeven.

En met enorme trots maken we bekend: in 2015 zijn de kosten van de LWS betaald uit de opbrengsten van het naaiatelier!* Of te wel: binnen 5 jaar is het doel van de stichting gehaald. Het doel dat we een project opzette dat zelfstandig kon draaien en zelfstandigheid voor mensen in Bangladesh zou bieden.

Natuurlijk hebben we nu de smaak te pakken. Dus wij gaan in volle vaart door. Het volgende doel dat we willen bereiken is dat de LWS haar inkomsten op de lokale markt kan verdienen. Zo komen we tot het ultieme doel: dat Stichting Pani niet meer nodig is voor dit project.

*genuanceerd als we zijn: op € 500 na 😉