Microsponsoring

Een creatief verjaardagscadeau? Iets bijzonders voor moederdag? Zomaar de behoefte om te doneren? Of gewoon, omdat de zon schijnt en je in een gulle bui bent?

Aan Stichting Pani doneer je niet zomaar een bedrag, maar doneer je voor een concreet product. Wij noemen het microsponsoring. Help mee! Doneer voor een van onderstaande producten via gironummer 6048505 t.n.v. Stichting Pani, Arnhem. Of doneer online via de 1%CLUB of Get it Done!

Wat krijg je als microsponsor?

• Onze onvoorwaardelijke dank!! Je naam wordt opgenomen in Pani’s hall of fame.
  • Sponsor je een bamboe fiets? Dan krijg je een foto van de fiets, met jouw naam erop geschilderd. Meld je nu hier aan!
  • Heb je zelf een idee wat je als microsponsor graag wilt hebben? Laat het ons weten of laat een reactie achter onderaan deze pagina.

Pani’s verlanglijstje:

Bamboe fiets(onderdelen)

Fiets zadel

Fiets stuur
€ 4,-

Voor- en achterband

Bamboe frame
€ 15,-
Inwoners van Ranpur
1 maand salaris
€ 48,-
Bamboe fiets
Bamboe fiets compleet
€ 45,-

Voor de kinderen van de basisschool

20 pennen en potloden

1 wasbak
€ 30,-

aanleg 1 toilet
(een goede, dus niet zo een)
€ 60,-

aanleg 1 douche
€ 50,-

waterpomp voor schoon drinkwater
€ 350,-

hek rondom de Ambachtsschool
€ 500,-

buitenmuren voor 1 klaslokaal

En dan nog iets …

Internetkosten per maand
€ 12,-

€ 80,-

€ 500,-

Kluis
€ 200,-

We hebben nog niet van alle items echte foto’s. We zullen deze pagina elke keer aanpassen als we wel real-life foto’s uit Bangla hebben 😀

Kan ik online doneren?

Ideaal zou zijn als we Ideal kunnen gebruiken en dat je meteen online kan ‘afrekenen’. Maar Ideal kost € 20,- per maand + € 0,50 per transactie. Voor €240 per jaar helpen wij liever 5 Bengalen aan werk. Daarom vragen we al onze donateurs: Maak je gift direct over.

Meer weten?

Mail of bel gerust: hilde@stichtingpani.nl of 06-47896777 (hilde’s nummer).