Pani algemeen

Online doneren via Get it Done en 1% club

Op onze website kan je geen geld online doneren. Ideaal zou zijn als we Ideal kunnen gebruiken. Maar Ideal kost € 20,- per maand + € 0,50 per transactie. Voor €240 per jaar helpen wij liever 5 Bengalen aan werk. Daarom vragen we al onze donateurs: Maak je gift direct over.

Vanaf nu kan je wel online aan Pani doneren. Via 2 websites: Get it Done & de 1%CLUB.

Get it Done

Get it Done geeft alle donaties direct aan Pani. Iedereen kan doneren bij Get it Done. Je hoeft geen profiel aan te maken. Klik gewoon op ‘Donate’! Hun filmpje legt goed uit waar Get it Done om draait:

Bij Get it Done sparen we voor sanitatie binnen de Ambachtsschool.

1%CLUB

De 1%CLUB  houdt 1% van de donaties in ten behoeve van het onderhoud van hun website. Op de 1%CLUB maak je een profiel aan en kan je vervolgens doneren.

Bij 1%CLUB sparen we voor het gereedschap voor de werkplaats, zoals lasapparaat, werkbanken en veiligheidsbrillen.

Help mee, spread the word!

We hopen dat we met deze twee websites genoeg geld binnen halen voor deze projecten! Dus zeg het voort aan je vrienden, familie of buren. Elke 5 euro is een stapje dichterbij het doel: Bamboe fietsen maken en verkopen zodat Bengalen een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen!